Vastaanotollamme on töissä välinehuoltajan tutkinnon suorittanut välinehuoltaja, joka vastaa hygieniasuunnitelman omavalvonnan laatimisesta ja toteutuksesta. Hän huolehtii instrumenttien käsittelystä sekä sterilointi- ja desinfiointilaitteiden valvonnasta ja seurannasta, jotta välinehuolto varmasti toimii nykyajan vaatimusten mukaisesti. Välinehuollon lisäksi hänen vastuullaan ovat myös vastaanottosihteerin tehtävät.

Hoitohuoneissa työskentelevät vakiintuneet hammaslääkäri-hammashoitaja -työparit. Potilaamme käyvät säännöllisesti samalla, vakihammaslääkärillä. Emme käytä keikkatyövoimaa ja meillä vakituinen henkilökuntamme tuntee ja muistaa omat potilaansa. Näin takaamme potilaillemme laadukkaan ja yksilöllisen hammashoidon, joka on suunniteltu juuri potilaan omia tarpeita silmällä pitäen ja josta pätevä hammashoitohenkilökunta kantaa täyden vastuun. Meillä potilasta ei jätetä heitteille!

Tietoturvaomavalvontasuunnitelman laatimisesta, päivittämisestä ja seurannasta meillä vastaa alan koulutuksen saanut Mikko Ritvanen. Hän vastaa hammaslääkäriasemamme it-järjestelmien toimivuudesta, jotta voimme rauhassa keskittyä potilastyöhömme.